Termeni și condiții

 1. Securitatea datelor cu caracter personal
 2. Serviciul suport
 3. Cum cumpărăm
 4. Cum plătim
 5. Livrare
 6. Dispoziții finale și judiciare
   

CookTime (SRL EAT&FIT) livrează seturi de ingrediente cu rețete pentru prepararea cinei. 

 

 1. Securitatea datelor cu caracter personal

Compania SRL EAT&FIT colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania EAT&FIT prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

 • Numele clientului;

 • Telefonul clientului;

 • Adresa e-mail client;

 • Informații despre livrare.

 

 1. Serviciul suport

CookTime (SRL EAT&FIT) oferă clienţilor săi Serviciul suport la numărul de telefon +373 79 700 780.  Zilele de lucru a Serviciului suport: luni-vineri, orele de lucru 09:00 - 19:00, sâmbătă-duminică - zile de odihnă.

 

 1. Cum cumpărăm 

Comandați online sau sunați-ne
 

 1. Cum plătim

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:

 • identificatorul unic al Comenzii;

 • preţul şi cantitatea fiecărui produs

 

Anterior inițierii Tranzacției de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privinţa Condiţiilor comerciale prin bifarea punctului "Am luat la cunoştinţă şi sunt de acord cu Condiţiile comerciale". 

Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de ”Paynet Service” SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. 

Site-ul www.cooktime.md este securizat, EAT&FIT nu păstrează datele a contului şi  cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.

 

 1. Livrare

Livrările se efectuează pe raza orașului Chișinău și a celor mai apropiate suburbii.

 

 1. Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania EAT&FIT și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri