Cum alcătuim meniul

Meniul CookTime include 35 de rețete, adică te ajutăm să gătești cinci cine diverse în decurs de șapte săptămâni (aproape două luni!). Iată cum alcătuim meniul.

 

1. Bucate noi în fiecare zi

Am alcătuit 35 de rețete, astfel încât în fiecare zi de lucru în decurs de șapte săptămâni să poți găti un nou fel de bucate la cină.

Dar asta nu înseamnă că mâncarea din seturile de la CookTime poate fi gătită doar seara. Duminica livrăm produsele pentru o săptămână și le poți folosi în orice moment. Firește că cea mai gustoasă este mâncarea proaspăt preparată. Dar o poți găti atunci când ai timp liber și să o încălzești dacă este necesar, iar unele bucate pot fi congelate.

 

2. În fiecare zi un nou ingredient de bază

Meniul săptămânii include un fel de mâncare cu pește sau fructe de mare, unul cu pui, unul cu carne de vită sau de vițel, unul cu iepure sau curcan și unul vegetarian.

 

De asemenea, folosim diverse legume și crupe, iar pentru majoritatea cinelor preparăm și un sos din produse naturale, pe care îți rămâne doar să-l adaugi.

 

3. Două bucate de casă cunoscute pe săptămână

De două ori pe săptămână îți propunem să gătești bucate de casă cunoscute. Printre acestea sunt: pârjoale de pui cu hrișcă și salată cu vitamine, stroganoff de vită cu cartofi de casă și multe alte bucate.

 

4. Un fel de bucate neobișnuit pe săptămână

O dată pe săptămână te invităm să experimentezi puțin. De exemplu, în loc de paste cu șnițel și salată, să gătești spaghete cu pui și legume.

 

5. Două specialități de restaurant pe săptămână

De două ori pe săptămână avem în meniu specialități de restaurant. De restaurant nu înseamnă dificil de gătit. Sunt feluri de mâncare, pe care lumea le comandă des, dar din anumite motive nu îndrăznește să le gătească acasă. Printre acestea se numără pastele cu fructe de mare în sos de usturoi, fricassee de iepure cu cartofi piure și multe alte bucate.

 

Pregătim toate produsele - măsurăm, spălăm, curățăm și tăiem ceea ce putem. Aducem întregi unele ingrediente, cum ar fi roșiile, pentru a evita alterarea lor. Cartofii și alte legume curățate se ambalează în vid pentru a le păstra timp mai îndelungat.

 

Îți rămâne cea mai plăcută parte a procesului - să prepari o cină delicioasă și să o savurezi.